top of page

OP PIERRE VERSCHUERE KUNT U BOUWEN

Bvba Pierre Verschuere uit Harelbeke, bij Kortrijk, is ruim 115 jaar uw vertrouwde verdeler van alle stukadoorsmaterialen en bouwspecialiteiten, van gipskartonplaten tot isolatieproducten, Mortex, van machines PFT tot sierpleisters en metselmortel in silo. Verder verdelen wij ook Dassy werkkledij.

Pierre Verschuere is één van de weinige gespecialiseerde handelszaken in België die het volledige gamma producten, technieken en diensten bieden voor de stukadoor, de gevelbepleisteraar en de droogbouwer. Door ons te focussen op pure business to business in de nichemarkt van de “afbouw”, zal elke vakman, maar ook elke architect of projectverantwoordelijke, bij ons snel en gemakkelijk de juiste informatie en het juiste product vinden.

Wij beschikken over een modern wagenpark voor het uitleveren van pallets en silo. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne kranen, inclusief de 5 silovrachtwagens. (leveringen tot maximum hoogte van +/- 18 meter op verdiep)

Bij Pierre Verschuere vind je sinds 4 generaties alleen de allerbeste merken aan concurrerende prijzen en met een uitstekende service. Want op ons kunt u bouwen. Ook particulieren zijn welkom en kunnen we met professioneel advies helpen

UW GESPECIALISEERDE HANDEL VOOR DE PLAFONNEERDER EN BUITENBEZETTER

bottom of page