top of page
Mortex

DÉ OPLOSSING VOOR ELKE ONDERGROND

MORTEX, DA’S PURE TECHNIEK EN ESTHETIEK

Bij Pierre Verschuere in het West-Vlaamse Harelbeke kunt u al een paar jaar terecht voor Mortex. Dat is een minerale mortel van natuurlijke kalk, die door BEAL International ontwikkeld is en er uitziet als stuc of beton ciré. Als coating of bekleding biedt Mortex allerlei voordelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten:

Oneindige creativiteit dankzij de onbeperkte mogelijkheden in vorm, kleuren en effecten
Uitzonderlijke waterdichtheid dus zeer geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes Mortex is slijtvastuitzonderlijk hechtend en kan in een dunne laag aangebracht worden, dus een buitengewoon flexibele oplossing voor talloze ondergronden.

VIJVERS

ZWEMBADEN

MUREN

VLOEREN

BADKAMERS

KEUKENS

Dankzij de duurzaamheid van Mortex is een ongeëvenaarde levensduur gegarandeerd. Dat maakt deze mortel ideaal voor vloeren en trappen, maar ook voor hammams, badkuipen, inloopdouches, wasbakken, watermuren, ja zelfs zwembaden of vijvers. U kunt er ook tegels mee bedekken op vloeren en wanden, en zo een prachtig nieuw doorlopend oppervlak creëren. Mortex kan daarnaast op een chapevloer geplaatst worden met daarin een vloerverwarmingssysteem.

Pierre Verschuere heeft alle producten van Mortex op voorraad, in emmers van 5 kg en zakken van 25 kg.

Vraag meer informatie over Mortex of volg een opleiding bij Pierre Verschuere!

bottom of page