top of page
Bealstone

DE SCHOONHEID VAN TERRAZZO EN GRANITO BINNEN HANDBEREIK

DE NIEUWSTE GENERATIE COATING

Hebt u volop creatieve ideeën wat betreft de decoratie van vloeren, muren, trappen, werkbladen en meubilairPierre Verschuere in Harelbeke (West Flanders) heeft een uniek en veelzijdig hulpmiddel om ze om te zetten: BEALSTONE van BEAL International. Deze minerale coating kunt u combineren met allerlei materialen, stukken schelp of metaal, spiegel- of glasscherven, steen, grind … U kunt uw fantasie de vrije loop laten!

BEALSTONE is een flexibele oplossing voor nieuwbouw-, renovatie- en decoratieprojecten en geeft u de mogelijkheid een naadloze bekleding te creëren op diverse ondergronden. U voegt de componenten van uw keuze toe en brengt daarna de mortel aan in een laag van 2 mm tot enkele centimeters. Zowel binnen als buiten kunt u uw creativiteit botvieren in de stijl van terrazzo, granito of cocciopesto.

BEALSTONE hecht heel goed op talrijke ondergronden en kan ook zeer dun aangebracht worden. Door pigment bij te voegen hebt u de keuze uit oneindig veel kleuren, tinten en schakeringen om uw eigen unieke afwerking te realiseren. En dankzij de slijtvastheid is een lange levensduur gegarandeerd. Het is ook perfect om bv. oude art-decovloeren te repareren of renoveren.

KOM EENS LANGS BIJ PIERRE VERSCHUERE EN ONTDEK BEALSTONE ZELF!

bottom of page